lunes, 26 de septiembre de 2011

Desqualificats els guanyadors de la Selènika

Com en els darrers anys, la Selènika va ser ahir una festassa increïble de la bicicleta, amb més de mil tres-cents participants corrent i suant per camins del Bages.


Cal felicitar l'esforç que fan tots els integrants de la Penya Ciclista Navarcles i d'altres persones que durant dies treballen amb il·lusió per a l'èxit final. Però en el balanç era inevitable un deix d'amargor per una situació no gens agradable: desqualificar els dos primers ciclistes que van cobrir els cent quilòmetres de la prova (Guillem Muñoz i Roger Argelaguer, habituals guanyadors en curses locals de BTT), i dos participants més.

El motiu va ser que, per evitar el garbuix de les sortides tan multitudinàries, es van avançar dos-cents metres al punt que era indicat, i allà van esperar la resta. Amb la lògica és una decisió correcta. La qüestió de fons, però, és el model que es vol per a aquests curses tan populars.
És el més important, vèncer? Fa pocs dies també es van donar dubtes i errors en els més ràpids de la Matagalls. Que cada organitzador esculli el seu model abans de començar. Jo tindria ben clar el meu, en seria un sense medalles ni podis.

Opinió de XAVIER PRUNÉS diari Regio7

No hay comentarios:

Publicar un comentario